ВХОД за регистрирани потребители на магазина:
e-mail     парола
Нов потребител   Забравена парола
 
   Начало    За контакт     
02 422 422 8
0884 38 68 78
»  ПРОДУКТИ
  ПРОМОЦИИ м.МАРТ
  Изобретения за здраве, красота и чистота
   Дестилатори за вода
   Въздухопречистватели, йонизатори, въздушни филтри
   Уреди за сребърна вода, паста за зъби със сребро,
   Електронни и механични "японски" бидета
   Битови UV-стерилизатори
   Бутилки и чаши за алкална вода
   Диагностични уреди
   Запер - биовълнов генератор
   Уреди срещу бръчки на лицето
   Ултразвукови и вибрационни мини перални
   Магнитен уред за защита и лечение
   Магнитни наколенки
   Магнитна бижутерия
   Магнитни декарбонизатори
   Йонизиращи маши-преса
   Универсален ултразвуков активатор
   Магнитни загряващи колани, яки, наколенки и накитн
   Магнетон Био
  Съвременни защитни средства
  Уреди за масаж
  Изобретения за пестене на ток, вода, гориво
  Защита от гризачи, зверове,птици, инсекти, влечуги
  За шофьора и автомобила
  Уреди за здрави зъби и венци
  Ароматизатори
  Алкохолни тестери
  Електронни влагомери, термометри, метеостанции
  Следящи системи на физическото състояние
»  Отзиви от клиенти
»  УСЛОВИЯ за пазаруване
»  Политика за поверителност
»  Политика за бисквитките
»  ЗА КОНТАКТ

У С Л У Г И
» Гаранционен и следгаранционен сервиз на предлаганата от ТехноМаг техника.

»  Абонаментна сервизна поддръжка.

Този е-магазин съществува благодарение на

  
Фирма АЗПЕКС ООД  




BGtop

 

  до цена [ лв.]   над цена [ лв.]   в КОД / име / описание  






Квантов магнитно резонансен анализатор - биоскенер (версия с 37 отчета и преводач)
предназначение:  За пълна диагностика на моментното състояние на човешкия организъм
модел:  MQ-BIG01 (съвместим Windows XP)
произход:  Miracle International Co.Ltd, Китай
гаранция:  2 години
онлайн преводач:  е-преводач на „ТехноМаг” на български език, адаптиран към Европейската медицинска терминология и съобразен с характеристиките на параметрите, представени от физиологична и клинична гледна точка, с добавени препоръки за клинична практика от научен лекарски.
цена: 480.00 лв. (с ДДС)
размери кутия, мм (Ш х Д х В): 380 x 230 x 130
тегло: 2.310 кг
захранване: неавтономно - с USB кабел към компютъра
принцип на действие: Сравнителен квантов магнитно-резонансен компютърен анализ между излъчването на здрави клетки и тези на пациента.
обхват: Апаратът отчита повече от 30 основни точки на анализ, включително сърдечно-съдово и мозъчно-съдово състояние, минерална костна плътност, микроелементи, олово в кръвта, ревматизъм, бял дроб и дихателни пътища, нефропатия, кръвна захар, стомах и черва, черния дроб и жлъчката, черепните нерви, гинекология, простата, болест на костите, микроелементите селен, желязо, цинк и калций и др.
изследвания: Дава 37 подробни отчета (33 за мъж/33 за жена+1 обобщен) с общо над 220 различни изследвания, плюс обобщен пълен и обобщен кратък отчет на здръвословното състояние на пациента, и др.
съдържание на комплекта: Основен електронен модул - 1 бр., Електрод (сонда) - 1 бр., Флашка - криптиран ключ за стартиране на програмата, USB кабел за връзка с компютър - 1 бр., Инсталационен диск с анализиращата програма на английски език - 1 бр., Инструкции за употреба на български и английски език, Алуминиево куфарче за безопасно съхранение и транспортиране - 1 бр., Безплатен достъп до специализиран софтуеър за превод на извършваните компютърни изследвания на български език.
ПРОДУКТЪТ НЕ Е В НАЛИЧНОСТ!

 
Предназначен за профилактична бърза диагностика в консултативни медицински пунктове, центрове за здраве и красота, билкови аптеки, магазини за хранителни добавки и др.

Когато здравето ни се влошава, тялото ни автоматично алармира, под формата на леснa умора, болкa, главоболие, безсъние, липса на апетит, депресия, тревожност, стрес, страх, сърцебиене, виене на свят и т. н.
Хората, които имат тези симптоми са със застрашено здравословно състояние.
Според данни на Световната здравна организация, например, 10% от възрастните в света принадлежат към тази група.
Ето защо, все по-често се говори, че бъдещето е изцяло на профилактичната диагностика на здравето.

Квантовият Анализатор интегрира в себе си медицина, био-информатика, електро инженерство и други съвременни науки.

Чрез сензорен проводник в рамките на минута от дланта Ви се отчитат повече от 220 показатели за Вашето здраве и могат да бъдат отчетени най-ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите.

Дори да има единични клетки с патологични промени, анализаторът може да улови промените на тези клетки и да прогнозира болестта, като по този начин дава възможност да предотвратите различните хронични заболявания.

Квантовият метод на диагностика е комплексен, неинвазивен, практичен, лесен, бърз и ефикасен.

Принципи на работа: Човешкото тяло е съвкупност от множество клетки, които непрекъснато растат, развиват се и умират. Клетките се подновяват чрез делене. На всяка секунда се делят около 25 милиона клетки и на всяка минута се обновяват около 100 милиона кръвни клетки. В процеса на клетъчно делене и обновяване основната единица на клетката – ядрото и електроните, се движат и променят с висока скорост, излъчвайки непрекъснато електромагнитни вълни. Сигналите на електромагнитните вълни, са различни при добро здраве, неразположение, болести и др.
Квантовият анализатор на здравето е нова високотехнологична компютърна система, създадена, за да анализира тези промени.
Слабата магнитна честота и енергия на човешкото тяло се отчитат от сензора, и след усилване и обработка от вграден микропроцесор, данните се сравняват със стандартен списък от заболявания, ниво на хранителни елементи (витамини, аминокиселини, т.н.) и други показатели, за да се прецени дали магнитните вълни имат отклонение, използвайки метода на Фурие.
Този метод на анализ е нов, бърз, точен и е особено подходяща за следене на лечебните резултати в медицината.

Апаратът отчита повече от 30 основни точки на анализ, включително сърдечно-съдово и мозъчно-съдово състояние, минерална костна плътност, микроелементи, олово в кръвта, ревматизъм, бял дроб и дихателни пътища, нефропатия, кръвна захар, стомах и черва, черния дроб и жлъчката, черепните нерви, гинекология, простата, болест на костите, микроелементите селен, желязо, цинк и калций и др.
Базата данни на системата за анализ е установена с научни методи, строга статистика за лечение и здраве, анализ на голям брой клинични случаи, което води до висока точност на анализа.

Изследвани показатели:
1. Сърдечно-съдови и мозъчно-съдови функции: Вискозитет на кръвта, Свободен холестерол, Масти в кръвта, Съдово съпротивление, Съдова еластичност, Потребност на миокарда от кръвоснабдяване, Обем на кръвната перфузия на миокарда, Кислородна консумация на миокарда, Ударен обем, Съпротивление на изтласкването на лявата камера, Ефективна помпеща сила на лявата камера, Еластичност на коронарните артерии, Коронарно перфузионно налягане, Еластичност на церебралните кръвоносни съдове.

2. Гастроинтестинални функции: Коефициент за секреция на пепсин, Коефициент перисталтична функция на стомаха, Коефициент за резорбтивна функция на стомаха, Коефициент за перисталтична функция на тънкото черво, Коефициент за резорбтивна функция на тънкото черво.

3. Функции на черния дроб: Белтъчен метаболизъм, Енергийна продукция, Детоксикираща функция, Жлъчна секреция, Мастно съдържание на черния дроб.

4. Функции на жлъчния мехур: Серумен глобулин (A/G), Общ билирубин (TBIL), Алкална фосфатаза (ALP), Серумни общи жлъчни киселини (РЗП), Билирубин (DBIL).

5. Функции на панкреаса: Инсулин, Панкреатичен полипептид (PP), Глюкагон.

6. Функции на бъбреците: Определяне на активността на лизозима, Белтък в урината, Урея, Пикочна киселина, Уробилиноген.

7. Функции на белите дробове: Витален капацитет ВК, VC, Тотален белодробен капацитет ТБК, TLC, Съпротивление на дихателните пътища RAM, Артериално кислородно съдържание PaCO2.

8. Функции на мозъка: Състояние на кръвоснабдяването на мозъчните тъкани, Церебрална атеросклероза, Функционално състояние на мозъчните неврони, Показател за емоционалност, Показател за памет (ZS).

9. Заболявания на костите и мускулите: Определяне на протрузията на лумбалния фиброзен пръстен, Степен на сраствания на делтовидния мускул на рамото, Ограничения на циркулацията на крайниците, Възраст на лигаментите.

10. Минерална плътност на костите: Коефициент за остеокласти, Количество на калциевите загуби, Степен на костна хиперплазия, Степен на остеопороза, Минерална плътност.

11. Ревматоидно заболяване на костите: Степен на цервикална калцификация, Степен на лумбална калцификация, Коефициент на ревматизъм.

12. Кръвна захар: Коефициент за инсулинова секреция, Коефициент за кръвна захар, Коефициент за захар в урината.

13. Общи физически характеристики: Способност за реакция, Умствени способности (енергия на мозъка), Дефицит на вода в организма, Хипоксия (съдържание на кислород в клетките), PH на кръвта.

14. Токсини в организма: Тежки метали, Тонизиращи напитки, Електромагнитно излъчване, Тютюн / никотин, Токсични остатъци от пестициди.

15. Микроелементи в организма: Ca (Калций), Fe (Желязо), Zn (Цинк), Se (Селен).

16. Простата: Степен на хиперплазия на простатата, Степен на калцификация на простатата, Простатит / синдром.

17. Сексуални функции на мъжа: Тестостерон, Гонадотропини, Еректилна способност.

18. Гинекология: Естроген, Гонадотропини, Пролактин, Прогестерон, Коефициент на вагинит, Коефициент на тазово-възпалителна болест (ТВБ), Коефициент за аднексит, Коефициент за цервицит, Коефициент за овариални кисти.

19. Кожа: Показател за свободните радикали на кожата, Показател за кожния колаген, Показател за омазняването на кожата, Показател за кожния имунитет, Показател за влажността на кожата, Загуба на влажност на кожата, Показател за разширени кръвоносни съдове в кожата, Показател за еластичност на кожата, Показател за кожния меланин, Показател за вроговяване на кожата.

20. Ендокринна система: Показател за секреция на щитовидната жлеза, Показател за секреция на паратироиден хормон, Показател за надбъбречните жлези, Показател за секреция на хипофизата, Индекс за епифизната секреция Показател за секреция на тимуса, Показател за секреция на половите жлези.

21.Имунна система: Показател за лимфните възли, Показател за имунитета на сливиците, Показател за костния мозък, Показател за далака, Показател за тимуса, Показател за имуноглобулините, Показател за респираторен имунитет, Показател за стомашно-чревен имунитет, Показател за мукозен имунитет.

22.Млечни жлези: Коефициент за хиперплазия на гърдата, Коефициент за остър мастит, Коефициент за хроничен мастит, Коефициент за еднокринна дискразия, Коефициент за фиброаденом на гърдата.

23.Витамини: А, B1, B2, B3, B6, B12, C, D3, B6, E, K

24.Аминокиселини: Лизин, Триптофан, Фенилаланин, Метионин, Треонин, Изолевцин, Левцин, Валин, Хистидин, Аргинин.

25.Тежки метали: Олово, Кадмий, Арсеник, Хром, Живак.

26.Алергени: Бактериална алергия, Антибиотици, Хетероложен серум, Каини, Епоксид, Куинолин, Микробна инфекция, Йонизираща радиация, Калиев дихромат, Наропинова смес (анестетик), Косми от животни, Боя, UV, Формалдехид, Ланолин алкохол, Хлорид.

27.Функции на очите: Хипертрофия на орбикуларен мускул (Очен показател), Колагенови бръчки около очите, Пигментация на кожата (Показател за тъмни кръгове), Лимфатична обструкция, Отпускане по вертикала, Едем (Оток), Активност на очните клетки, Зрителна умора.

28.Затлъстяване: Функция на глюкозния толеранс, Липиден метаболизъм, Функция на кафявата мастна тъкан, Сънна апнея, Повишен инсулин.

29.Показатели за костен разтеж: Специфична за костите алкална фосфатаза,Остеокалцин, Здравен статус на дългите кости, Здравен статус на хрущялите на късите кости, Епифизна линия.

30.Коензими: Никотинамид, Биотин, Пантотенова киселина, Фолиева киселина, Коензим Q10, Глутатион.

31.Сперма и спрематозоиди: Обем на спермата, Време за втечняване, Брой сперматозоиди, Мобилност на сперматозоидите.

32.Менструален цикъл: Бета хормони, Отразяване на протеини, Фибриноген, Скорост на утаяване.

33.Енергийни канали и меридиани (по традиционната китайска медицина)

34.Сърце и мозък - хемодинамика: Индекс ударен обем, Минутен обем на сърцето, Общо периферно съпротивление, Артериален комплайънс, Насищане с кислород на кръвта и мозъчните съдове (Sa), Парциално налягане на CO2 в кръвта на мозъчните съдове (CaCO2), Парциално налягане на кислород в кръвта на мозъчните съдове (PaO2).

35.Липиди в кръвта: Вискозитет на плазмата, Общ холестерол (TC), Триглицериди (TG), Липопротеини с висока плътност (HDL-C), Липопротеини с ниска плътност (LDL-C),Неутрални масти, Циркулиращи имунни комплекси.

36.Компоненти на човешкото тяло: Анализ на телесните компоненти, Анализ на мазнините в тялото, Цялостна оценка, Контрол на телесната маса, Оценка на телосложението (хабитус).

Внимание: Квантовият резонансно-магнитен анализатор е изключително чувствителен уред, който отчита моментното състояние на клетките в изследваните области на човешкото тяло. Вьзможно е да отчете малки отклонения (с един плюс), които се дължат на въздействащи в момента външни явления и фактори, както и на временни вътрешни емоционални или физиологични смущения. Затова е препоръчително да обръщате по-сериозно внимание само на по-задълбочените отклонения, регистрирани от уреда с два или повече плюса. Ако имате такива отклонения е добре да повторите изследването след няколко дни, когато сте напълно отпочинали, спокойни и на празен стомах (без да сте употребявали никакви медикаменти поне 2 дни преди теста). И ако се повторят същите отклонения отново с обезпокоителни стойностти, задължително е да се обърнете към лекар, който да ви назначи съответните задълбочени медицински и лабораторни изследвания.

За сравнение: Ако решите да си направите всички по-горе споменати изследвания чрез даване на кръв и урина, и минаване през ренген, скенер и т.н. Вие бихте изгубили около месец време в ходене по кабинети и лаборатории, и бихте платили около 800 лв. за тях. Но с помощта на квантовия анализатор можете да разберете за около минута време, дали е необходимо и точно кои издледвания да си направите по-задълбочено.

Ако решите да се запознаете по-отблизо с квантовия анализ, заповядайте в нашия магазин в София.

         

         
« обратно в магазина
ПРОДУКТЪТ НЕ Е В НАЛИЧНОСТ!
   
   
 
  Препоръчай на приятел :-)
Примерен текст на писмото, който можете да редактирате:
Вашето име *

Ваш e-mail *
Име на Вашия приятел*

e-mail на Вашия приятел*

Отговорете на въпроса с цифра от 1 до 7
Кой пореден ден от седмицата е вторник?

  
Ние не съхраняваме подадената от Вас информация! Тя се използва единствено за изпращане на писмото!  
2005 -2024 © TehnoMag.net
02/ 4 22 4 22 8   088 4 38 68 78;

 

 

 

 

Този сайт използва "бисквитки", които са важни за неговата работа и позволяват да се възползвате от пълната му функционалност.

Приемам всички бисквитки
Политика на "бисквитките"
 
затвори