ВХОД за регистрирани потребители на магазина:
e-mail     парола
Нов потребител   Забравена парола
 
   Начало    За контакт     
02 422 422 8
0884 38 68 78
»  ПРОДУКТИ
  ПРОМОЦИИ м.МАРТ
  Изобретения за здраве, красота и чистота
   Дестилатори за вода
   Въздухопречистватели, йонизатори, въздушни филтри
   Уреди за сребърна вода, паста за зъби със сребро,
   Електронни и механични "японски" бидета
   Битови UV-стерилизатори
   Бутилки и чаши за алкална вода
   Диагностични уреди
   Запер - биовълнов генератор
   Уреди срещу бръчки на лицето
   Ултразвукови и вибрационни мини перални
   Магнитен уред за защита и лечение
   Магнитни наколенки
   Магнитна бижутерия
   Магнитни декарбонизатори
   Йонизиращи маши-преса
   Универсален ултразвуков активатор
   Магнитни загряващи колани, яки, наколенки и накитн
   Магнетон Био
  Съвременни защитни средства
  Уреди за масаж
  Изобретения за пестене на ток, вода, гориво
  Защита от гризачи, зверове,птици, инсекти, влечуги
  За шофьора и автомобила
  Уреди за здрави зъби и венци
  Ароматизатори
  Алкохолни тестери
  Електронни влагомери, термометри, метеостанции
  Следящи системи на физическото състояние
»  Отзиви от клиенти
»  УСЛОВИЯ за пазаруване
»  Политика за поверителност
»  Политика за бисквитките
»  ЗА КОНТАКТ

У С Л У Г И
» Гаранционен и следгаранционен сервиз на предлаганата от ТехноМаг техника.

»  Абонаментна сервизна поддръжка.

Този е-магазин съществува благодарение на

  
Фирма АЗПЕКС ООД  




BGtop

 

  до цена [ лв.]   над цена [ лв.]   в КОД / име / описание  






Уред за йонна детоксикация и инфрачервена терапия за двама
За извличане на токсини от тялото през стъпалата на краката на един или двама души едновременно:  За извличане на токсини от тялото през стъпалата на краката на един или двама души едновременно
модел:  B-02
произход:  Китай
гаранция:  24 месеца
цена: 350.00 лв. (с ДДС)
размери кутия, мм (Ш х Д х В): 430 x 200 x 340
тегло: 5.200 кг
захранване: 110-240V/50-60Hz
управление: два независими пулта за задаване на режими на работа, съответно с два режима на йонизация
режими на инфрачервена терапия: при ползване на инфрачервените колани можете да избирате между 3 режима на работа
време на работа: една процедура не трябва да надвишава 30 мин
съдържание на комплекта: Основен електронен модул с LCD-дисплей за задаване и управление на по две независими функции: йонна детоксикация и инфрачервена терапия - 1 бр., Електропроводима гривна - 2 бр., Електрод за водна детоксикация (консуматив - за около 40 процедури) - 2 бр., Захранващ кабел - 1 бр., Колан за инфрачервена терапия - 2 бр., Инструкции за употреба на български и английски език.
ПРОДУКТЪТ НЕ Е В НАЛИЧНОСТ!

 
Хидротерапевтично йонизиращо устройство за извличане на токсини от тялото през стъпалата на краката. С колани за инфрачервени нагревки. С възможност да се използва едновременно и независимо от двама души.

Идеален за професионално приложение в салони, спа-центрове и здравни кабинети.

Поради редица нездравословни фактори в заобикалящата ни среда, чрез въздуха, храната и водата, в човешкия организъм се натрупват вредни токсини. Нормално те се отделят от бъбреците и кожата, под формата на урина и пот. Затова приемането на достатъчно количество вода и поддържането на лична хигиена са особено важни за естествената детоксикация на организма. Но, когато бъбреците и кожата не успяват да отделят навън всички отпадни продукти на организма, последните се акумулират в клетките и това води до промяна на РН на организма, нарушава се електрическия баланс на клетките, нарушава се имунната система и тогава различни болести намират благоприятна среда за развитие. На помощ ни идва Детоксикаторът - високотехнологично устройство, което помага на тялото да се пречиства само.

Какво представлява детоксикаторът?
Заради нездравословното хранене и стреса, в човешкото тяло се натрупват големи количества отпадни вещества, като млечна, пикочна, въглена, маслена, жлъчна и други киселини. Как можем да си помогнем? В естествени условия например, когато се разхождате по морския плаж, Вашето тяло абсорбира милиони негативно заредени йони, които алкализират и пречистват кръвта и тъканите. За да се предпазим от заболявания и да съхраним здравето си, трябва с напредването на възрастта да запазим алкалната среда в организма си, което е невъзможно с нашия високотехнологичен, стресов и неприродосъобразен начин на живот. Освен ако не се разхождаме всеки ден по плажа…
Детоксикаторът създава среда, която точно съответства на средата на морския плаж, и е дори по-силна, тъй като краката Ви влизат в непосредствен контакт с йоните, които се образуват във водата.
Детоксикаторът е високотехнологично устройство, което помага на тялото да се пречиства само. Затова можете да го използвате сами и употребата му не изисква никаква специална подготовка.
Детоксикиращата водна баня на стъпалата пречиства и същевременно стимулира и запазва равновесието на биоенергията (енергията на живота, която се съдържа във всички телесни течности). Тази енергия е под формата на електромагнитна сила, която клетките използват и която се натрупва в нашето тяло. Китайската медицина нарича тази енергия “чи”. И докато водната баня на стъпалата е широко използвана за повишаване на енергията (както психическа, така и физическа), то при използване на нашето устройство, тялото същевременно отделя и отровните вещества, химикалите, лъченията, синтетиката и другите субстанции, които са натрупани в кожата и пречат на отделителната ни система. Вътрешната детоксикация включва и отделяне на паразити и пречистване на черния дроб, което води до по-малко задържане на вода в тялото, намаляване на възпалителните процеси, подобряване на паметта, по-добър контрол на пикочния мехур, по-уравновесено PH, по-силна имунна система и чувствително успокояване на болката, включително от мигрена и артрит.
Според рефлексологията, всяко човешко стъпало е канал, през който тялото се опитва да се пречисти от отрови и други вещества, натрупани в различните му части. По време на водната баня, стъпалата всъщност са подложени на пречистващ процес, тъй като водата взаимодейства с електрическия ток и структурата на магнитното поле. Тази пречистваща процедура се осигурява от правилната честота, която е необходима на клетките, за да се върнат в здравото си състояние и да изхвърлят отровите, които са се натрупвали в тях през годините.
Как работи Детоксикаторът?
Известно ни е, че йонът е електрично зареден атом, който е получил или изгубил електрон, който от своя страна образува магнитно поле и дава възможност за привличане или неутрализиране на противоположно заредени частици. Тези неутрализирани частици се отделят от организма чрез процес, наречен осмоза. Осмозата е процеса на движение на частиците през клетъчната мембрана от областите с ниска концентрация към областите с висока концентрация. В нашия случай областта с висока концентрация представлява йонното поле, което се образува от електрода, потопен във водата, когато апаратът е включен.
Заедно с електрода, във водата се потапят дланите, стъпалата или друга част на тялото, при което през електрода се пропуска електричество с ниско напрежение. По този начин металите в електрода, заедно с водата и солта, образуват позитивно и негативно заредени йони и разделят кислорода от водорода във водата. Когато Детоксикаторът е включен на положителен поляритет, се образува струя отрицателни йони, която променя РН на кръвта в посока от киселинно към алкално. Когато Детоксикаторът е включен на отрицателен поляритет, се образува струя положителни йони, която намалява РН на кръвта в посока от алкално към киселинно.
Повечето хора при процедурите предпочитат комбинация от положителни и отрицателни йони.
При работа на Детоксикатора, във водата се появяват различни цветове и частици. Протичат реакции между токсичните вещества, частиците и солта, която сме прибавили, и металите в електрода, както и киселинната или алкална среда на човека, чието тяло е потопено във водата. Тези реакции оцветяват водата. Оцветяването става, независимо дали сте потопили стъпалата си в нея или не. Промяната в цвета е различна в зависимост от съдържанието на отровни и други химични вещества във водата и въздуха в съответната географска област.
Отровните вещества в нашето тяло ще изглеждат във водата по същия начин както отровите, които преобладават в определена географска област, но във водата ще има повече отровни вещества, ако в нея са потопени и стъпалата на краката.
Клиничните тестове са показали, че шлаките, отделяни от човешкото тяло посредством детоксикиращата терапия, преобладават над веществата, чието присъствие е обусловено от географската област. По-долу е показано значението на всеки цвят, установено с тестове чрез електроакупунктура по метода на Вол (ElectroAcupuncture by Voll):
Цвят или частици - Телесна област
  • Жълто-зелен - Детоксикация на бъбреците, пикочния мехур, уретрата, простатната жлеза
  • Оранжев - Детоксикация на ставите
  • Кафяв - Детоксикация на черния дроб, пречистване от цигари и клетъчни остатъци
  • Черен - Детоксикация на черния дроб
  • Тъмнозелен - Детоксикация на жлъчката
  • Бяла пяна - Лимфна система
  • Бели частици - Най-вероятно квасни гъбички
  • Черни частици - Тежки метали
  • Червени частици - Кръвни съсиреци


Защо да детоксикираме тялото си?
В днешната отровна околна среда киселинните отпадни материали и металите се натрупват в телата ни по-бързо от когато и да било до сега. Това води до по-честа поява на алергии и душевни и физически проблеми. Все по-често чуваме за билкови или хомеопатични детоксикиращи програми, които специалистите по алтернативна медицина използват за третиране на определени симптоми или за запазване на здравето.
Всички лечебни традиции - египетската, индианската, аюрведическата, хомеопатичната, китайската, шаманската – освен западната медицина, стимулират телесното пречистване, като средство за предпазване от болести, запазване на здравето и удължаване на живота.

Лечебни свойства
Клетките на човешкото тяло са електрично заредени. Смущенията и заболяванията на тялото предизвикват вибрации с честота, различна от тази на здравите клетки, затова нарушават естественото трептене на клетката и нейния поляритет. Това разминаване предизвиква дисбаланс и хаос във всяка заразена клетка. Когато клетките се намират в състояние на дисбаланс, те не могат да участват в онези функции на тялото, които са необходими за оздравителния процес, и следователно не са в състояние да отделят тежките метали, паразитите и другите токсични вещества. Когато клетките са изцяло електрично заредени, те съдържат повече кислород и са в състояние да запазват електричното равновесие, което води до усещане за здраве и виталност и помага на тялото само да се справя със заболяванията. Darkfield изследванията показаха, че Детоксикаторът чувствително увеличава нивото на кислород в клетките.
Йонната техника пречиства всички жизнено важни органи на тялото, което води до облекчаването на симптомите при климактериум, менструални болки, полови проблеми, кожни проблеми, акне, суха кожа, проблеми със съня, нервност, стрес, зъбобол, суха вагина, бръчки по кожата и гъбични заболявания. Вътрешното пречистване на организма води до по-бързо възстановяване от заболявания и по-лесно заздравяване на травми.

Частичен списък на ползите от йонна детоксикация:
  • Детоксикация на черния дроб
  • Пречистване от тежки метали
  • Повишаване на енергията и намаляване на стреса
  • Вътрешно пречистване на целия организъм
  • Подобряване на потентността
  • Чувствително облекчаване на болките
  • Подобряване на паметта и съня
  • Пречистване на черния дроб и бъбреците и отстраняване на шлаки
  • Бръчки, акне и други кожни проблеми
  • Подсилване на имунната система


Хора, които не бива да използват уреда:
Детоксикаторът не бива да се използва от хора с епилепсия, хемофилия, хора, използващи апарати за сърце, хора с присадени органи или такива, които приемат препарати за разреждане на кръвта.
Уредът не бива да се използва от деца под петгодишна възраст, както и от бременни и кърмачки.

Колко често се използва уреда?
Производителят препоръчва процедури с честота от един до два пъти седмично. За хора, които страдат от някаква болест, процедурите трябва да са по-нарядко. Защото след процедура с уреда, тялото на болния преминава в “оздравителна” фаза и в следствие на това може да е изморен и сънлив.

Колко трае една процедура?
При възрастните хора, кръвта прави един пълен кръг в тялото в рамките на 20 минути. Следователно, при употреба на апарата за по-малко от двадесет минути, макар и да не ви навреди, няма да почувствате някаква значителна промяна. Кръвообращението при децата е по-бързо и за това за тях препоръчваме по-кратки процедури. Препоръчително е възрастните да използват апарата за поне 30 минути при всяка процедура, докато при децата процедурата трябва да е 15 минути.

Има ли доказателства за това какво лекува уреда?
Уредът не лекува. Това е просто апарат, който дава възможност за възстановяване на равновесието на биоенергийното поле на вашето тяло и за стимулиране на самопречистването. Когато електромагнитните полета са уравновесени, органите в тялото функционират по-добре.


Инфрачервена терапия - въздействие на колана с бамбуковия въглен
Бамбуковият въглен има свойството да пречиства въздуха и водата, и да поглъща влагата от въздуха. В същото време излъчва инфрачервени лъчи, отрицателни йони и абсорбира електромагнитните вълни. Коланът затопля тялото, облекчава мускулните болки, подобрява клетъчните функции и засилва кръвообращението.

Коланът може да Ви помогне за следното:
  • Облекчава болките в ставите
  • Облекчава мускулните спазми
  • Подобрява кръвообращението
  • Отстранява болката
  • Спомага лекуването на нараняване на меките тъкани
  • Увеличава потенциала на колагенната тъкан
  • Лекува отоци и подпомага оздравяването на възпалителни огнища

Инфрачервената терапия ползва инфрачервена светлина, която е под видимия червен цвят в слънчевия спектър. Независимо, че дължината на вълната на инфрачервената светлина е прекалено голяма и остава невидима за човешките очи, ние можем да я усетим като нежна топлина, която прониква в кожата ни до 9 см дълбочина. Тя подобрява жизнения ни статус на следния принцип:
  • увеличава микро циркулацията, като произвежда вибрации на молекулярно ниво
  • увеличава достъпа на кислород и хранителни съставки в кръвообращението
  • подобрява функционирането на белите кръвни телца, което от своя страна засилва
  • имунната система и способността й да се бори с чуждите тела, вируси и бактерии, попаднали в кръвта
  • премахва натрупаните токсини, които често са причинители на по- сериозни заболявания, посредством стимулиране функцията на лимфната система. Натрупването на токсини в кръвта води до нарушения в кръвообращението и повлиява негативно на правилното функциониране на организма на клетъчно ниво. Когато се започне терапия с инфрачервени лъчи, те повлияват на водните капсули, в които се намират токсините. Създават се вибрации, които разрушават връзките между водните молекули и токсините, намиращи се в капсулите, биват освободени и след това изхвърлени по естествен начин от кръвообращението
  • стимулира регенерацията на клетките и бързо зарастване на рани
  • засилва метаболизма между кръвта и тъканите
  • стимулира хипоталамуса, който оказва влияние на съня, промяната в настроението, усещането за болка, кръвното налягане


С осъществяването на инфрачервената терапия, могат да бъдат повлияни следните симптоми и заболявания:
  • Артрит
  • Мускулни болки и спазми
  • Схващане в раменете или ставите
  • Синдром на Рейноудс


                   
« обратно в магазина
ПРОДУКТЪТ НЕ Е В НАЛИЧНОСТ!
   
   
 
  Препоръчай на приятел :-)
Примерен текст на писмото, който можете да редактирате:
Вашето име *

Ваш e-mail *
Име на Вашия приятел*

e-mail на Вашия приятел*

Отговорете на въпроса с цифра от 1 до 7
Кой пореден ден от седмицата е сряда?

  
Ние не съхраняваме подадената от Вас информация! Тя се използва единствено за изпращане на писмото!  
2005 -2024 © TehnoMag.net
02/ 4 22 4 22 8   088 4 38 68 78;

 

 

 

 

Този сайт използва "бисквитки", които са важни за неговата работа и позволяват да се възползвате от пълната му функционалност.

Приемам всички бисквитки
Политика на "бисквитките"
 
затвори